Vivicittá küldetés 2018 – Neked bizonyíték kell!

Na, szuper, hogy itt vagy, olvasod ezt a posztot és itt a remek alkalom, hogy megbarátkozz a gondolottal, hogy hamarosan futó leszel és ennek mellékhatásaként lepattan rólad néhány kiló. Lepattant rólam is, meg lepattant még egy csomó futóról, aki hagyta magát belerángatni ebben a világmegváltó őrületbe. Nincs is más teendőd, mint hogy fogod magad és hosszú tömött sorokban végig nézed ezeket a képeket és tőled szokatlan módon mindenki más érdekét szépen hátrasorolod, és adsz magadnak és a futásnak még egy esélyt. Kattints a képekre, megnyílik nagyban!

Nem tudom hány kiló vagy. Nem tudom milyen állapotban vagy. Nem tudom mi vezetett idáig. Azt tudom, hogy van visszaút, és mindened meg van hozzá, hogy változtass. Tippelni fogok: Jobb állapotban vagy, mint amikor én kezdtem gyalogolni és futni. Én 124 kiló voltam (voltam szerintem több is, de a mérleg olyankor hogy-hogy nem, valahogy nem volt ott a közelben). Szóval kövér voltam, magányos és szomorú, ráadásul mindez a szett a 30-as éveim kezdetére jött össze. Én a futás által ki tudtam törni és magam mögött tudtam hagyni nem csak a kilókat, hanem az életemet mérgező tényezőket is. Magabiztos és fitt, sportos csávó lettem, de nem adták könnyen. Futottam maratonokat és futottam már maraton feletti távokat is, de most nem ezekről szeretnék beszélni. Nem ezekre vagyok a a legbüszkébb. Tudod mire vagyok a legbüszkébb? Az első 3 kilométeres gyaloglásaimra, az első hetek döntéseire, amikor még tényleg karnyújtásnyira volt a régi megszokott életem és, a belém égett rossz szokások. Bármikor vissza ülhettem volna  a kényelmes kanapéra, körülöttem sokan csak egy újabb félmosollyal nyugtázták volna, hogy megint feladtam. De nem. Ebben az esetben nem adtam fel. Mentem tovább, heti 3-4 alkalommal, és ez bőven elég volt arra, hogy rálépjek az útra, amire most téged vezetlek.

Nem hiszel a dologban. Bizonytalan vagy. Én is az voltam. Segítek egy kicsit, katt a képekre! Ja, ha már itt tartunk, kérlek tedd meg azt a szívességet, hogy csinálsz  a mostani önmagadról egy fotót, jól fog még jönni a te Before-After összeállításodhoz.

Szóval futó leszel. Sportember. Olyan csávó/csaj aki méltán lehet büszke magára és akitől folyamatosan kérdezik majd a munkahelyen, hogy mi a titka, hogy hogyan csinálta. Nincs más teendőd, mint hogy adsz magadnak még egy esélyt és hagyod, elvezesselek első igazi futóversenyre, a Vivicittára.

Nem ígérek mást, csak vért, verejtéket és könnyeket, de tudom, hogy kemény vagy, és meg fogod tudni csinálni! Sem én, sem a képeke szereplő futók, nem vagyunk különlegesek, a felkészülési program során ott leszek veled, lesznek közös programjaink, közös edzések, ha kérdésed van megtalálsz, ha holtpontod van, akkor én is és a többi futó átbillentünk,  hogy ne legyen más csak egy pillanatnyi megingás.

Az idei Vivicittá-küldetés a Fuss Te is Akadémia  égísze alatt zajlik, az alábbi linkre kattintva 50%-os áron fogsz tudni jelentkezni és előfizetnia a Fuss Te is tagságra, ahol aztán a 162 edzésprogram közül 161-et a tányér szélére tolunk és kiválasztjuk a neked testhez álló Vivicittá felkészülési programot!  Vivicittá táv ugyanis több van, ha most még csak gyalogolsz, akkor a 2,5km-es távon fogunk futni, de ha már hónapja futsz, vagy tudod teljesíteni a bemenő feltételeket, akkor akár a 7km-es Midicittára, vagy a 10km-es Vivicittára is felkészülhetsz velünk!

Szóval gyere és lépj rá az útra! Katt ide és használd ki az 50%-os kedvezményt vasárnap(01.14) éjfélig. Igen, vasárnap éjfélkor ezt az űrlapot lekapcsoljuk!:

Jelentkezz most!

 

Miután jelentkeztél megyünk majd tovább,  teljesítened kell majd egy felmérő futást/gyaloglást. Nem kell megijedni, minden a te érdekedben, a te támogatásod érdekében történik. A rosszul kiválasztott edzésterhelés és célok nagyon sok esetben felelősek a kezdő futók sérüléseiért. Amíg velem vagy, én makacsul ragaszkodni fogok ahhoz, hogy csak szépen fokozatosan építkezz. Ezt fogadd el, és becsületesen fusd meg a felmérő futást, és utána a jelenlegi edzettségednek megfelelő felkészülési csoportba és Vivicittá távra osztunk be. (Ide tartozik, hogy a jó futócipő a legeslegfontosabb dolog, amivel a lelkesedésen kívül rendelkezned kell, kérlek ne fogadj el tanácsot és ne vegyél valójában nem futásra szánt cipőt sportáruházakban, hanem menj be egy futóboltba és ott kérd az eladók segítségét. Gugli a barátunk: spuri futóbolt, maratonman depo,  nyúlcipőbolt, futocuccok.hu, sportsdirect.com)

Január 22.-én indulunk!

És ne feledd: Te is meg tudod csinálni!

2018-01-12T12:14:41+00:00