Verdikt

Ide is berakom, hátha nem mindenki futóblogger,
Voltam orvosnál. Ezt kaptam, szép pecsétes papíron:
ko: Jelenleg jobb láb belső lébél izom fájdalom 5 perc futás után. /Szerk: 5km-t mondtam, de mindegy/. Flector krémre javult, de nem múlt.
st: Mko de főként j.o. pronációs distor. synd jelei, m. flex hall br. tap min érzékeny, spőasticusabb rövidült, előláb enyhe abd és flex. kényszertástban.
dg: pronatios dyst synd.
jav: sport betét + rövid NSAID kúra (2 hét) GI panasza nem volt,
ko: panasz esetén.
Diagnózis:
M2140 Lúdtalp [pes planus] (szerzett)
Felírt diclofenac ratiopharm tablettát, valamint egy a FUTÓCIPŐ-be betenni szánt “TRIactive Run” típusú lúdtalpbetétet, amivel kapcsolatban jövő hét hétfőre kaptam időpontot, vinnem kell a futócipőmet és abba fogják beleaplikálni.

Elhangzott még, hogy felejtsem azt el, de villám hamar, hogy a talpam külső ívén próbálok gördülve futni, mert az izmaim ennek hatására dolgoznak rossz írányba, ezért ez a talpizom próbálja meg kiegyenlíteni a terhelést, amibe most belefáradt szegény. Megdöbbentő volt, hogy rámutatott a levetett utcai cipőmre és azon is látszott, hogy a jobb cipő sarkánál 1 centivel szélessebb résen van kijárva, mint a bal, Nem tudom leírni, de az a lényeg, hogy a jobb lábszáram kifelé dől. Amint visszakerül a fényképezőgépem, csinálok majd képeket.

2014-10-16T14:25:29+00:00