Loading...
Közösség2018-09-06T12:33:39+00:00

EGYESÜLETI TAGSÁG

Egyesületi tagság

2500Ft/hó (2 hónap ingyenes próbaidőszak után)
  • Egyesületi tagság
  • Egyesületi Facebook csoport tagság
  • 20%-os egyesületi nevezési kedvezmény a fussteis.hu oldalan a BSI eseményeire
  • 10%-os nevezési kedvezmény a fussteis.hu egyéb nevezhető eseményeire
  • Egyesületi technikai futópóló
  • Részvételi lehetőség az egyesületi törzsizom erősítő edzéseken
  • Részvételi lehetőség az egyesületi csoportos futóedzéseken
  • Negyedéves fittségi teszt

pentek-monika

“Egész életemben fontos volt a mozgás, az utóbbi 6 évben elhanyagoltam.Nem vettem erőt magamon akkor, amikor nehéz lett volna elkezdeni.Amikor a blogodat olvastam rájöttem, lusta lettem, ennyi. A futás az elmúlt egy évben sok mindenen átsegitett a legnehezebb helyzetekben is.Nem mindig könnyű elindulni ha esik, ha meleg van, ha fúj a szél, de kint az erdőben minden megváltozik és már nem is akarom abbahagyni.Ez az érzés már régóta hiányzott..”
– Péntek Mónika

“Emlékszem, amikor először találkoztam a DK-val egy Nők Lapja cikk olvasásakor. Letettem az újságot és elindultam, akkor rögtön. 1 perc futás, 1 perc gyaloglás felváltva. Amikor futottam, a gyalogosok leelőztek. Jó érzés volt mondhatom… Aztán csatlakoztam az Facebook csoporthoz és egyre több ismerősre leltem. Meglett az első DK-s pólóm és elérkezett az első verseny ebben. Azt az érzést soha nem felejtem el.Mintha mindenki nekem drukkolt volna. HAJRÁ DK! MINDENT BELE! NAGYON JÓ VAGY! És mentem, mosolyogtam. Csuda jó érzés volt! Ez már három éve volt. A DK-ban azt szeretem, hogy tényleg igazi közösség. Hogy itt nem(csak) az a király, aki izmos és 4 perces kilométerekkel repeszt, hanem az a túlsúlyos ember is, aki elindul. Ha lassan is, de elindul. Ha meg is áll, de újra elindul.Örülök és büszke vagyok rá, hogy DK-s lehetek! És ha te (még) nem vagy az, előtted is ott a lehetőség. Sosem késő! “
– Németh Nagy Melinda

Közösség, kedvezmények, heti rendszeres törzserősítő és futóedzések, edzőtábor, közösségi programok és kihívások. Mi kell még? Várlak az egyesületbe, jelentkezz most!