Heti mérlegelés 93.9 (-0,6kg a héten)

Nagyságrendileg 12 millió érv és ellenérv kergette magát abban a 3 másodpercben. Keanu Reeves kékbe öltözött és a bal sarokban éppen egy levehető ajtós NDK varrógéppel tették rendbe a szemöldökét, Al Pacino a piros sarokban magabiztosan vicsorgott. Nem volt még ilyen hosszú 3 másodperc. Persze én vagyok a hülye, nekem vannak ilyen barátaim, akik a főcsoport döntőre csőre töltött pizzával támadnak és ha ez még nem lenne elég, akkor rámcsörög a parasztja, hogy “figyelj már, itt állok a Kökin a Pizza Hut-ban és van egy olyan akció, hogy egyet fizet, kettőt kap, biztosan nem kérsz egy pizzát?” Ekkor történt, hogy Al Pacino előbújt, pirosba öltözött és magabiztos vigyorral felvette az alapállást.Nagyságrendileg 12 millió érv és ellenérv kergette magát abban a 3 másodpercben, aztán hallottam a saját hangomat és nem hittem a fülemnek: “Nem kell baszod, vedd meg, elviszed holnapra, vagy csinálsz bele bánjafaszommit, de nekem nem kell” Keanu kezei lendülnek a magasba, Al a földön, rászámolnak. KO. Függöny.

Szóval 17-18 napja tolom a kihívást, nem mindig egyszerű, de ippeg ellentétesen a futással ez ahogy közeledik a vége, egyre könnyebb lesz. Most már aránylag lábon kihordok egy piacozást without lángos, és akkor is csak kicsit baszkodom fel magam, amikor életem párja, meleg sültkrumpli illattal és a kezébe egy fél kiló sült krumplival arról panaszkodik, hogy sajnos-sajnos nem tudja már megenni.

Közben jönnek hozzám a boldog beszámolók a futóimtól, akik velem, vagy akár még korábban elkezdték az unszolásomra és belehelyezkedtek ebbe a kaja-edzésterv mindsetbe. Szóval vannak szép számok, de persze az egésznek akkor van bármi értelme, ha nem csak kúra, meg kihívás szinten marad, hanem utána is tudod magad ehhez tartani. Én a magam részéről kb. azt gondolom, hogy senki nem tart pisztolyt a fejemhez, hogy 90 nap után abbafejezzem. Az lehet, hogy kicsit lazábban, de lehet azért ezt a tovább tolni. 

 

 

 

 

2020-01-24T10:05:48+00:00