Dagadt Köcsög – nyári edzőtábor

Igen-igen. Már csak szűk egy hónap van a hagyományos nyárköszöntő edzőtáborunkig, ebből az alkalomból kicsit változtattunk az eddigi programokon és azoknak is megéri eljönni, akik az elmúlt években is voltak. A vezérlőelv továbbra is egy olyan edzőtábor program, ami vonzó lehet egy általam elképzelt kezdő futó számára. Nagyságrendileg azért emlékszem még, hogy honnan indultam és tudom, hogy mi jött volna jól abban az időben és próbáltam ennek fényében kialakítani a programot.

Pénteken csak a megérkezés-vacsora-bulika kombót tesszük le az asztalra, de aztán elkezdődik az egész napos őrület. Nem viccelünk és már korán reggel a bosszantóan jóképú Simon Máté tart nekünk gimnasztikát, mobilizációs edzést. Simon Mátét ismerhetitek a Megafitness Kökiből, illetve  fussteis.hu oldalon elkövetett futóknak szánt keresztedzéses és mobilizációs videókból. Máté most egy kifejetten kezdő futóknak szánt bemelegítő és mobilizásiós gyakorlatsorral készül. Máté edzése után svédasztalos reggeli vár ránk.

Reggeli után Győrffy Éva Plus Size Jóga óráján vehetünk részt. Évi kifejezetten a kerekebb lányoknak és fiúknak dolgozott ki jóga programot, amibe most az edzőtábor ideje alatt neked is van lehetőséged belekostólni.  A jóga óra után Németh Sándor a BioTechUSA szakértője tart előadást azokról a termékekről, amik támogathatják az életmódváltásunkat. A táplálékkiegészítők nem pótolják az egészséges táplálkozás, de nagyon fontos tudnod, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy edzéseid minél optimáliabban támogassák a céljaidat. Nem beszélve a futóknak szánt BioTechUSA Endurance termékcsaládról, amit én is előszeretettel használok versenyeken és hosszabb edzéseken. Sanyi az előadás után várja majd a kérdéseket, kérdezd meg ami nyomja a szívedet!

A táplálékkiegészítők után a táplálék felé vesszük az irányt és megebédelünk.  Ebéd után a kütyűké a főszerep. A Garmint Zempléni Zoltán képviseli az edzőtáborban és  tart nekünk egy előadást a Garmin futóóráiról és a jelenlegi technológiákról. Zoli szintén interaktívra veszi majd a figurát, szóval nyugodtan lehet kérdezősködni.

Az előadást egy futóedzés követi velem, aki volt már a közös edzéseinken az nagyjából tudja mire számíthat.  Közös belemegítés, zónák bemérése, technikai feladatok és futások. Az edzések után nem csak most, mindig jól tud jönni egy kis hengerezés. Ezt most az edzőtáborban Simon Máté értő irányítása alatt tudjuk megtenni.  A napot vacsorával és közös beszélgetéssel, filmnézéssel zárjuk.

Vasárnap ismét Simon Mátéval kezdjük a napot, aki a szombatihoz hasonló közös gimnasztikát tart és mivel a mobilizációt nem lehet túlzásba vinni, jó eséllyel megint lesznek erre vonatkozó gyakorlatok. Máté edzése után reggelizünk egy kicsit, majd két csoportra oszlunk. A haladóbb futókkal elfutunk Tihany felé, aki nem szeretne ennyit futni, az túrázni indulhat értő vezető segítségével. A visszaérkezás után még el lehet hagyni a szobákat 13 órakor könnyes búcsút veszünk!

Az edzőtábor pontos programja és előadói

 

Helyszín: Hotel Pallone (Balatonfüred) képekhez katt ide!

Időpont: 2017. május 5 – 7.

Péntek:
15.00 – Érkezés
19:00 – Vacsora
20:00 – Buli, party, ereszd el a hajam, táncverseny, egyéb játékok, röhögés

Szombat :
8.00 – 9.00 Reggeli torna Simon Mátéval
9.00 – 10.00 Svédasztalos reggeli
10.00- 11.30 Plus size jóga foglalkozás Győrffy Évával
11.30-13.00 Németh Sándor- BioTechUSA termékspecialista
13.00-14.00 Ebéd
14.00-15.00 Zempléni Zoltán – Garmin szakértő
15.00 – 16.00 Futóedzés DK Gergővel
16.30 – 17.30 SMR henger Simon Mátéval
18:30 – vacsora
20.00- Filmklub ( Fuss, Dagi Fuss, Tűzszekerek, stb)

Vasárnap:

8:00 – reggeli torna Simon Mátéval
9.00 – 10.00 svédasztalos reggeli
10.00 – közös futás, kirándulás
13.00 – Könnyes búcsú

Előadóink:

Simon Máté

12 évig kézliabdáztam az első osztályban, ahonnan sokat tudok meríteni a személyi edzéseimben is. Az élsport már nem fért bele a mindennapjaimba, ezért a kézilabdázást abba kellett hagynom, és ekkora tértem át a súlyzós edzésekre, ennek már 4. éve. Szeretem a kihívásokat, a nagyobb akadályok leküzdését.

Az edzéseimmel nem a testépítő izomzat megszerzése a fő célom, hanem az esztétikus, funkcionális izomzat kialakítása, ami a mindennapokban is hasznára válik az embereknek. Minden edzésemen törekszem a tökéletességre, a változatosságra

 

Győrffy Éva

Az én nevem Győrffy Éva – röviden Gyévi -, és alternatív mozgásterápiával foglalkozom. Terapeuta képzésemet 15 év jógagyakorlással és 10 év zen meditációs tapasztalattal a hátam mögött kezdtem el, gyógyítóként szerepelek az egészségügyi szakdolgozók országos nyilvántartásában is.

A jóga gyakorlása azt jelenti, hogy minden nap teszel egy lépést a testi-lelki-szellemi harmónia felé vezető úton, függetlenül attól, hogy milyen testi adottságokkal rendelkezel. A Plus size jóga kurzus létrehozásával abban szeretnélek támogatni, hogy el tudj indulni ezen az úton, akkor is, ha eddig a súlyfelesleged bármilyen okból megakadályozott a jóga gyakorlásában. Valójában a jóga szempontjából az elhízás egyáltalán nem akadály!

Zempléni Zoltán

A Navi-Gate Kft-nél 7 éve dolgozom, nagyvállalati kapcsolattartóként az én feladatom a viszonteladókkal és a kiemelt ügyfelekkel a napi kapcsolattartás, a szerződések és egyedi megállapodások tárgyalása, egyeztetése. 2 éve kezdtem el futni, előtte soha semmit nem sportoltam.

 

 

Németh Sándor

Több éve folytatom a BioTech USA munkatársainak, eladóinak és kiemelt partnereinek szakképzését. Tanácsadóként több száz embernek segítettem tanácsaimmal eddig, hogy elérhessék kitűzött céljaikat. Praktikusság és a fokozatosság elve szerint, korukat, nemüket figyelembe véve!

 

 

 

Az edzőtábor létszámkorlátos, a foglalásokat a jelentkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.

Részvételi díj:
34.990.-Ft  + 470/fő/éjszaka idegenforgalmi adó, ebben benne van minden. Szállás, kaja, gergősimogatás.  A részvételi díj fizethető két részletben, ezzel kapcsolatban írj az edzes kukac dagadtkocsog pont hu címre!

Kedvezmény a sportegyesületi tagjaink részére:
A Szupermarathon Sportegyesület tagjainak és a egyéni edzéstervezésben velem dolgozó sportolóknak 5000,- kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezés

 

 

 

2017-04-11T07:38:50+00:00