Csütörtöktől indulnak a közös edzéseink – Új helyszín!

Itt a tavasz, hasunkra süt a nap és hétvégén sikerült egy jobb sorsra érdemes órát is elégetnünk az óraátállítás oltárán. Ezek csalhatatlan jelei annak, hogy itt az ideje, hogy szépen tömött sorokban közös futóedzésekkel töltsük meg a csütörtökeinket 19 órai kezdettel. Ebben a Kocsis Sándor Sportközpont lesz a partnerünk, akivel A Yours Truly eseményekkel kapcsolatban már dolgoztunk együtt.  Az infrastruktúrára így többé nem lehet panasz. A Szállás és Bihari utca sarkán lévő sportkomplexum minden igénynek megfelel és nagyon jól megközelíthető. Mint látjátok az alábbi térképen, a 3-as villamos a pálya mellett áll meg, így mind a Mexikói út felől, mind az Örs vezér tere felől meg tudjátok közelíteni, a város másik feléből a hármas metróval tudtok jönni, az Ecseri úti metrómegállótól három megálló szintén a 3-as villamossal.

A kocsival közlekedő sportolók számára jó hír, hogy az edzés ideje alatt a járműveink is biztonságban vannak. A sorompós beengedés után a telephelyen belül található parkoló. A feltételek tehát tényleg optimálisak és még tovább is van. A pálya maga egy 385méteres szuper állapotban lévő salakos futókör. A pálya körül füves terület van és lépcsőzésre tökéletesen alkalmas lelátói rész, de azért mutatok pár képet az öltöző, zuhanyzó, büfé és kávékép viszonylatban is:

Na, de mire számíthatsz az edzéseken?

A csoportos edzéseken is segítségül hívjuk a pulzusmérő óráinkat az edzésen végzett intenzitásunk kordában tartásához. Aki rendelkezik saját eszközzel és birtokában van az egyéni pulzustartományainak, annak természetesen azokat a zónákat fogom használni az instrukciókban, de aki nem rendelkezik még saját órával és bemért zónákkal, az se keseredjen el. A tavalyi edzésekhez hasonlóan egyesületünk 20db Polar óráját tudom szétosztani a jelentkezők között. Ezek az órák alkalmasak arra, hogy a Polar Ownzone mérés segítségével a bemelegítés során a sportoló HRV adataiból meghatározzák az edzés napján alkalmazandó pulzustartományokat.

Az edzések a Fuss Te is! Sporegyesület tagjainak és kőbányai lakosoknak ingyenesen látogathatóak. Aki egyik csoportba sem tartozik, annak az első edzés ingyenes, de gondolkozzon el, hogy ezen hogyan változtathat. Az egyik lehetőség ugye, hogy vásárol egy ingatlant a festői szépségű Kőbányán, a másik lehetőség, hogy ezennel és azonnal elgondolkozik a Fuss Te is! Sportegyesületi tagságon.  (Természetesen az edzések nem Se tagként is látogathatóak, ebben az esetben 10 alkalmas bérlet vásárolható 8.000 forintért)

Aki volt már az edzéseinken, az nagyságrendileg tudja, hogy mire számíthat, persze azért lesznek változások és új dolgok a tavalyi szezonhoz képest.  Futóiskola, játékos gyakorlatok, pulzusalapú futófeladatok, dombfutás, lépcsőfutás és a közösség ereje. Nálunk a pulzuskontrollnak hála együtt tud dolgozni a tapasztaltabb futó a még csak gyalogló sportolókkal, nálunk nem ciki, ha sétálsz, nem kell magad hülyén érezni, hogy lassabb vagy, mint mások. Itt hozzád hasonló kezdő és kicsit kerekebb futókkal fogsz találkozni. Szóval no para, gyere és indulj el velünk az úton!

Arra kérlek, hogy gyere, és hogy részvételi szándékodad jelezd az edzés facebook eseménynél!

 

2017-03-27T10:57:57+00:00