Bringa, bringa, új bringa

Csomó dologról írhattam volna az elmúlt napokban, de nem írtam. Nincs mentségem…

De elmondom, mim van: Van egy új bringám!!! Mutatom:

 

 

Az volt a koncepció a nagy agyamban, hogy a CUBE ékszert fogkefével, selyemkesztyűben letisztítom patentra és felapplikálom a görgőre télre és veszek egy téli, kinti bringát, amivel viszont be tudok vonulni az erdőbe is és csapatni a sárban, hóban, fagyban amíg lehet, mert azért alapvetően jó-jó ez a Zwift, de mégiscsak görgőzés és görgőzzön akinek két anyja van.

Aztán megláttam Őt és elgurult a gyógyszer…

Szerelem volt első látásra és meg is hoztam az impulzus döntést, hogy kell nekem ez a bringa. Nem akartam én ilyen jó bringát venni másodbringának, edzőbringának, B bringának Tisztelt Bíróság, de így sikerült! Nincs mentségem, csak a szerelem!

Ebben a dimenzióban meg a realitásérzék már elpukkan, mint a lufi, nincsenek érvek, nincsen pro és kontra. Csak te vagy és ő van. Carbon vázzal, Sram red szettel, meg DT 240s agyakkal, ZTR kerekekkel. Pásztor Laci CX versenyző barátomat kértem meg, hogy nézzen már rá a bringára és jöjjön el velem a megtekintésre. Ahogy teltek a percek, láttam rajta, meg mondta is, hogy ha nem lenne tizenéve Trek buzi, akkor ezt a bringát ő is megimpulzusvásárolná. (Így is tett ajánlatokat bizonyos alkatrészekre, de ezeket okosan elengedtem a fülem mellett)

Szóval még nincs egy hete, hogy megszereztem, de azóta már voltunk Gárdonyban, voltunk az erdei körömön és úgy általában is olyan vagyok, mint egy gyerek, nézegetem, simogatom, emelgetem, tologatom, napközben még bevittem az irodába is, hogy egész nap lássam.

Nem tudom, mikor ér véget ez az állapot, de jelenleg ott tartok, hogy szerelős videókat, meg bringapornót nézek könnyes szemmel a youtube-on, amikor csak tehetem.

Írok majd az első bringázásokról, de közben a futás sem áll meg persze. Decemberre tervezek egy erős 10K felmérőfutást, hogy megnézzem hol tartok. Majd mutatom azt is. Szevasztok, megyek vissza bringapornót nézni!

Ui: kurvára nem értek a bringákhoz, ami már túlmutat egy defekten, az általában a szervizben köt ki, de néha a defekt is időhatékonyság miatt, de ennek most vége. Itt áll a garázs kihasználatlanul, baszódom be a kocsiba és veszek pár szerszámot és a téli projektem az lesz, hogy megtanulok bringát szerelni. Három bringához éppen ideje, meg lassan Misi is bringás korba lép, nem fog ártani ez a skill később sem.

 

2020-10-22T09:14:54+00:00