Angol, diploma, függöny, futás

Este 8 óra és ragad le a szemem. Misit altatom, de leginkább ő altat engem. Hosszú nap volt és hol van még a vége. Már az elején elkúrtam , hogy elaludtam és nem mentem el reggel futni, most meg rohanok magam után. Egy a lényeg, edzést nem hagyok ki. Olyan ez, mint a pókerben. Egy partit az első adandó alkalommal meg kell próbálni megnyerni, különben lehet, hogy bejön valami váratlan és baszhatod. Futással is ez van, ha tudod, akkor minél hamarabb told le az edzést, mert utána bejöhet bármi váratlan és úszik az egész.

Szóval este 8 óra és még két programom van. Az egyik, hogy angol órám van kb. 21.30-ig, a másik, hogy utána még el kell mennem futni, mert kiírta az edzőm az edzést. Egy köcsög.

Az angollal nincs nagy célom. Mondhatnám, hogy ég a pofám, hogy a korona kellett, hogy megkapjam a diplomám, de pont nem érdekel. Éppen tegnap jött meg postán. Megy a fiókba ez is. Hatalmas nagy ötlet volt 25 évesen egy kisebb lakás árát rábaszkodni egy full felesleges diplomára. Ahogy látom azóta a Kecskeméti Főiskola is inkább valami Neumann János Egyetem lett. Az azért remélem maradt, hogy marketingesként vas-szén állapotábrát kell tanulni, mechanikát, csőgyártást, anyagismeretet meg szakrajzot. Marketinget meg csak épp annyira, hogy nagyságrendileg egy 4 perces youtube videó kenterbe vágja mélységileg.

Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy Anyu, Apu büszkék lehettek rám, megvan a diplomám, itt van a fiókban, szombaton megmutatom. Egymillió fontosabb dolog van az életben. Mindegy.

Műszaki menedzser, marketing szakirányon. Most nézem, hogy hármas lett, ezek szerint nem értek a marketinghez (se). Függöny.

A másik program a futás. Nem is akarok róla beszélni. Fáradt voltam, szarul mozogtam, de nem nyavalyogni, hanem csinálni kell. A célnak megfelel, beépül. Mehetek fürödni másodjára és eltenni magam ASAP holnapra, hogy még korán reggel el tudjak menni a bringás edzést behúzni. A holnapi napot ne baszkodjam már el.

UI: Elbaszkodtam a ma reggelt is, este megyek bringázni, lehet, hogy megint fejlámpával veszem be az erdőt. Az valami rettenet király volt, majd írok róla.

2020-08-19T11:43:28+00:00