90 napos emberkísérlet – az első 10. nap

Mindig mondom, hogy ne hátulról fényképezzenek, de hiába beszélek. Pusztába kiáltott szó. Na de vissza az emberkísérlethez, gyere Garmin Connect, segíts már egy kicsit a számokkal, mert elsodort megint az élet és embertelen módon nem emlékszem már semmi másra ebből a hétből, csak hogy:

  • nem ettem lángost, mert fasza gyerek vagyok (de úgy nem, hogy elmentem a kurva piacra és felvettem a szemkontaktust a lángossal, elkerülni a gyávaság netovábbja lenne)
  • kurva Kansas Urbár Flóri Lúzer FC-s stílusában tolta egy negyedig, de aztán átváltozott és pávává vált.
  • páváról jut eszembe, hogy a Két pápa must see a Netflixen, Netflix meg must have úgy egyébként (Olivér apu mindjárt megírja a céges cseten, hogy hagyjam a netflixet másra és a szakmát vigyem a padlásra)
  • elmentem gyógytornászhoz, rehab programon vagyok, majd még írok róla

Szóval Connect mutasd a számokat, köszi:

Látható basszus, hogy nincs igazság a földön. Szombat reggelre befigyeltem 95 alá már és ezt szent jelnek tekintettem, de hogy ne csak a lángost ignoráljam a picsába, hanem a “barátaim” jófejségből berendelt NFL nézős pizzáiból se kérjek egy szeletet se, ne zabáljak mézes takonnyal leöntött mogyorót, meg egyéb nyalánkságokat sem. A hétvégén úgy nem léptem félre, hogy mindennek kivoltam téve, amire eddig kb. 100-ból 100x megtörtem, mint a ropi. Erre mit kapok? A hétfői mérlegelés megint 95.7. Ilyenkor mondom, hogy mondjon le az egész a picsába. 

Hétvégén egyébként nem volt Plandurance menü, de Enikő sütött csirkecombot, mellé édesburgonyát, illetve egy két maradék heti kaját is betoltam, szóval igazságtalannak éreztem ezt a 95.7 kg-t, de az élet ezzel csak üzenni akart, hogy nem fog az olyan könnyen menni hülyegyerek. 

10. nap mérlege:

  • Ma reggel már a 94.5 is befigyelt, szóval – 3,5 kg a jóság.
  • édesség néha még hiányzik, de könnyebben ellen tudok állni, mint régen (hiszen akkor mondjuk nem is nagyon faszán sikerült)
  • kenyér nem annyira hiányzik, de ennék néha vacsira valami szenyát
  • futás, mozgás még parkolópályán van, most azzal tudom reális mederben tartani a bécsi félmaratont, hogy a rehab programot csinálom becsületesen és a súlyom változik.

 Innen megyünk tovább! Nektek hogy alakulnak az újévi fogadalmak?

 

2020-01-17T14:11:20+00:00