90 napos emberkísérlet – 50. nap (91.2kg -6,9kg)

A csörögefánkot nem éreztem tisztességes húzásnak. Alattomos csúnya dolog volt, szebb időkben ezekért a sportszerűtelen húzásokért kiállítás járt, most meg még sárgát sem kapott a Barátság Hotel, a festői Hajdúszoboszlón. Már az is önmagában elég nagy kihívás volt, hogy teljesen nyilvánvalóan elfelejtettem, hogy családilag van egy 5 napos kiszakadásunk, papa-mama-apa-anya, na meg a Főnök, az 1/1-es ingatlantulajdonosok magabiztosságával, hetykén mászkáló  Moós Mihály. Tavaly is voltunk bár akkor még Mihály nem mászkált hetykén, nem csúzdázott háttal lefelé a gyerekmedibe, hanem ahova leraktad, na kb. ott maradt. Régi szép idők.

Szóval az van, hogy diéták és emberkísérletek idején nem annyira szerencsés All Inclusive ellátással welnessezni menni, de hát otthon diétázni a hülyék is tudnak, kell nekem a fájdalom. A fájdalom pedig meg is érkezett. A felkészülésemet a rántott húsok, sült krumplik, sütik hárítására alapoztam és beérett a munka, mert finnyás és lenéző mosollyal mentem el az ukrán nyugdíjasok mellett és szedtem párolt brokkolit a tányéromra. Az utolsó nap viszont Vastag TomiCsabiBéla (nem keresek rá, nem a hunyorgós, hanem a fiatalabb) koncerttel egybekötött farsangi bulira gyűlt a szálloda népe, ahol a szálloda is feljebb kapcsolt és kb. 8-asra kapcsoltak a nemzetközi Trófea-skálán. Volt itt minden, rántott máj, brassói, rántott hús, hideg tál, minden. Mondom, a csöröge fánkot házi lekvárral rettenetesen övön aluli húzásnak éreztem, de megingásom csak tizedmásodpercekben volt mérhető, hozzá sem nyúltam, sőt vidám magabiztossággal néztem, ahogy Enikő betol egy-két darabot sérelmére. 

Nagyságrendileg 50 napja tart ez a kihívásom, a fogyás üteme azért megtorpant, van hogy adminisztratív hibát ejtek (elfelejtek rányomni a rendel gombra), van, hogy a munka beszólít a városba és nem tudom magammal vinni. Azt mondanám, hogy 90-10 arányban a Plandurance Aktív menüt eszem és a 10%-nyi is olyan diétás választás, ami átmenne Béres Alexandra szűrésén is. 50 napja nem ettem krumplit, kenyeret, fehér rizst, pizzát, hamburgert. Nem élem meg egyáltalán a mindennapokat emberkísérletnek, szerintem az első 10 nap után már hozzászoktam ehhez a menühöz. Nagyságrendileg a világ végéig tudnám ezt enni, heti, vagy havi egyszeri kilengéssel (hiányzik azért néha valamilyen más íz), szóval részemről fenntartható ez a dolog, eredménye van, aránylag látványos, nincs okom a 90 nap után sem letérni erről az útról.

Tudom, hogy sokan velem csináljátok (sportolóim is beszámolnak tök szép eredményekről). Nektek hogy megy? Tartható?

Képet innen lopta az, akitől loptam: https://cookpad.com/hu/receptek/1927072-csorogefank-recept

2020-02-26T05:23:39+00:00