25 nap után: heti mérlegelés 92.1kg (-1.7kg a héten, 25 nap alatt 5.9kg)

Jaja, mostmár elkapott ez a rohadt gépszíj, hogy aránylag tizedmásodperc alatt hozom meg a jó döntéseket. Két végletem van, vagy zabálok, mint egy hülye és mindeni menjen a picsába, vagy figyelek magamra, de szélsőségesen, mert a testem egy templom és egyből mindenki hülye, aki meg zabál. Majd kikezelem ezt is egy pszichológussal (ajánlatokat priviben várok).

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ígéret, az ígéret, múlt héten sem kallódtam el, de azért vágytam és sóvárogtam kicsit a kaják felé. Alapvetően az volt magammal a harc, hogy a havi egy kajálási szabadnapomat az Enikővel közös moziban basszam el a popcornra, vagy Kedves Mama születésnapján, a diétázók poklában, a Trófeában, vagy, mint egy szűzlány tartogassam a nagy zabálási szabadkártyát, meki, pizza nasihelyek a vasárnap/hétfő éjszakai Superbowl-ra? (Ami természetesen a Kansas győzelmével zárul és egy új Mahomes fémjelezte korszakot indít el a sporttág történetében, én kérek elnézést)

Jelenleg ott tartok, hogy kb. 20 éve most előszőr nem ettem semmit a moziban, és a rohadék Trófeát is 0,2kg fogyással abszolváltam (pedig ettem gulyáslevest, két kis libamájat köret nélkül, meg sushit). Ide tartozik, hogy sajnos nem láttam saját szememmel, de a rokonság egymástól függetlenül számolt be arról, hogy volt egy arc, aki a beállt a grillezős sorba a dekorációnak kirakott habszivacs cápával. Van itt baj, nem kicsi.

Marad tehát a Superbowl, de ott tartok jelenleg, hogy berendeltem pár plusz kedvenc kaját Szanditól és azt viszem el majd megmikrózni én leszek a szarfej a buliban, de hát ez van.

Ui: Moziban a Judy-t néztük meg, nem mondom, hogy ne várjátok meg a HBO-Go-n. Szeretem az életrajzi filmeket, de ez szerintem a második vonal közepének az alja. A jóasszony (Renée Zellweger) viszont szerintem fasza benne.

 

 

 

 

 

2020-01-31T09:13:58+00:00